Muikun tuotteet

Sano Muikku, kun haluat hanskata hommat.

Markkinointi Muikun mittava asu- ja käsinevalikoima on koottu suomalaista työtä ja sen erityisvaatimuksia silmällä pitäen. Laadukkaat tuotteemme kestävät vuodenaikojen vaihtelun sekä kovan käytön asettamat haasteet. Käsinevalikoimaamme kuuluu noin 200 eri työtehtäviin sopivaa mallia. Käsinetuotemerkkejämme ovat oma merkkimme JM-käsine, kotimainen Jokamuovi, ranskalainen Mapa sekä japanilainen Wonder Grip. Työasut ovat omaa Priha-tuotemerkkiämme, jonka mallisto kattaa sata erilaista asua niin kesä- kuin talvikäyttöön. Kaikki työvaatteemme on suunniteltu turvallisuutta ja käyttömukavuutta arvostaen.

Priha-työasut ja -työvaatteet

"Ylen komia Priha". Priha on karjalaa ja tarkoittaa elämänsä voimassa olevaa nuortamiestä. Ylen komiaksi ja kestäväksi olemme suunnitelleet myös oman Priha-työasumallistomme. Priha-malliston sadan asun valikoimasta löydät laadukkaat työvaatteet niin kesä- kuin talvikäyttöön. Mallistoon kuuluvat paidat, housut, puserot, haalarit sekä sade- ja huomioasut. Kaikki työvaatteemme on suunniteltu turvallisuutta ja käyttömukavuutta arvostaen.

Työasut

JM-työkäsineet ja -suojakäsineet

JM-nimi tulee yhtiömme perustajasta, Jaakko Muikusta. JM-mallisto käsittää yli 100 erilaista käsinettä.  Omasta JM mallistostamme löytyy käsineitä jokaiselle niin työhön kuin vapaa-aikaakin. JM-käsineet suunnitellaan Suomessa ja suunnittelussa otetaan aina ilmastomme erityistarpeet huomioon. JM-käsinevalikoimamme kattaa mm. nahkakäsineet kesä- ja talvikäyttöön, nahkakäsineet hitsaukseen, vedenpitävät nahkakäsineet, pinnoitetut käsineet erilaisiin töihin sekä erilaiset pinnoitetut asentajankäsineet.

Työkäsineet

Wonder Grip -työkäsineet

Työkäsineet ovat kokeneet muodonmuutoksen paksusta ja jäykästä ohueksi ja helppokäyttöiseksi. Wonder Gripin tutkimustyössä seurataan tällaisia kehityssuuntia ja pyritään tehostamaan tartuntavoimaa, koska Wonder Grip uskoo hyvän otteen vähentävän tehokkaasti käden/käsivarren väsymistä ja lisäävän yleistä turvallisuutta. Wonde Grip keskittyy lisäksi teknisiin innovaatioihin, joilla maksimoidaan kunkin materiaalin kestävyys. Tavanomaisten työkäsineiden pinnoitteissa on tasainen pinta, joissa on ulkonevia nystyröitä. Wonder Grip® -käsineissä ei ole tällaisia.Sen sijaan niissä on sienimäisiä muotteja, jotka luovat imuvaikutuksen, samaan tapaan kuin mustekalan imukupit. Käyttämällä edistynyttä liukumisen estävää teknologiaa, Wonder Grip® -käsineillä on erinomainen kuiva- ja märkäote sekä poikkeuksellisen hyvä öljyote

Wonder Grip -käsineet

JokaSafe-työkäsineet

Suomalaista laatua, mukavuutta ja kestävyyttä. Suomessa jo vuodesta 1960 saakka valmistetut JokaSafe-käsineet on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Käsineiden valmistuksessa käytetään laadukasta eurooppalaista PVC-materiaalia ja puhdasta puuvillaa. Käyttämällä JokaSafe tuotteita, kädet saavat suojan ääriolosuhteita, kemikaaleja, kemikaaliseoksia ja mekaanista kulutusta vastaan. Kaikki JokaSafe-tuotteet ovat läpäisseet Suomen Työterveyslaitoksen suojaintestauksen ja kuuluvat kolmanteen kategoriaan (suojaavat hengenvaaraa vastaan).

JokaSafe-käsineet

Mapa Professional -työkäsineet

Ensimmäisen MAPA-käsine valmistui jo vuonna 1957. Mapa Professionnelin historiaa on aina ohjannut sama visio. Työntekijöiden hyvinvoinnin suojeleminen kaikkialla maailmassa ja sen varmistaminen, että työympäristöt ovat puhtaita, turvallisia ja terveitä. Yrityksen itsensä asettamana tehtävänä on olla korkealaatuisten suojakäsineiden markkinoiden johtava toimija innovaation, tuotteiden korkean teknologian, jakelun tehokkuuden ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärtämisen ansiosta. MAPA-käsineiden laaja valikoima kattaa saumattomat käsineet jopa kategoria 3 luokassa (Cat. 3).

MAPA-käsineet